dimarts, 5 de març del 2013

Benvolguts companys i companyes,
us convidem a participar en xerrada la EL COST DE SER DONA I SINDICALISTA A HONDURES, que tindrà lloc aquest dimecres, 6 de març, a les 19h, a L' Escola CEIP Mercè Rodoreda.
Som conscients que us avisem amb molt poc temps, però ha sorgit a última hora la possibilitat de fer aquesta xerrada, aprofitant que visita Catalunya la companya Vilma Arévalo, secretària general de FOTSSIEH-CUTH, el sindicat d'Hondures que agrupa els treballadors i treballadores de l''ambit informal (venedors/es al carrer, etc). Aquest sindicat està col·laborant amb la Fundació Pau i Solidaritat, de CCOO, i el projecte va rebre finançament de l'Ajuntament de Martorell l'any 2012. Així que, aprofitant que la Vilma visita Martorell per fer un acte institucional amb l'Ajuntament, hem cregut que seria una bona proposta que ens expliqués la seva realitat i la seva lluita.
Us demanem doncs que participeu de l'acte, ja que no cada dia tenim l'oportunitat de conèixer de primera mà i compartir la lluita de ciutadans i ciutadanes d'altres països i per tal que la Vilma es pugui sentir recolzada en la seva defensa dels drets humans i laborals al seu país.
Us adjuntem el targetó amb informació de l'acte i un petit dossier amb informació sobre la situació del sindicalisme a Hondures i el treball de suport a aquest col·lectiu que fa la Fundació Pau i Solidaritat amb el seu projecte de cooperació.
Acte: Xerrada "El cost de ser dona i sindicalista a Hondures"
Dia: dimecres, 6 de març
Hora: 19h
Lloc: escola Mercè Rodoreda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada